Unitat Pastoral de la Parròquia de Sant Jaume, d'Alcúdia, i de la Parròquia de la Mare de Déu del Carme i Sant Pere Apòstol, del Port d'Alcúdia. Arxiprestat del Nord, Mallorca.

acciosocial 

L'Acció Social i Caritas és un servei parroquial dedicat a assistir als necessitats des de l'ajuda dels demés feligresos.
A continuació teniu, entre d'altres, algunes accions:

 

campanya 2008 arxiprestat 
 1 d'Abril del 2015

Entrega aliments

Un grup d'alumnes de 4t d'ESO del col·legi Nostra Senyora de la Consolació d'Alcúdia han fet donació al rebost de la Parròquia de Sant Jaume dels aliments que han recollit arran d'una activitat que han organitzat al centre. Aquest alumnes participen en el concurs Euro-scola i havien de planificar i dur a terme una activitat solidària. Ells organitzaren una carrera al centre i per participar-hi els alumnes havien de dur un aliment. La resposta fou massiva i aconseguiren desenes de quilos d'arròs, pasta, llaunes... «Una vida digna per a tots: posar fi a la pobresa i donar al món un futur sostenible», aquest ha estat un dels objectius de l'activitat que els alumnes alcudiencs han treballat i, com es veu, han aconseguit. Enhorabona a tots ells!.  Mateu Pieras

WIll Hill BookiesW.BetRoll here...
Online bookmaker the UK http://whbonus.webs.com/ William Hill